Ironinen
herrasmieshipsteri kävi eilen ostamassa Tampereen Stockmannin
Herkusta kalleinta ja laadukkainta mahdollista paistinjauhelihaa.
Kaupassa käynti oli yhtä tuskaa: lauantaisin tyylitajuttomat köyhät
ruuhkauttavat Stockmannin kuin olisi Hullut päivät.
Aamulla myllyn läpi
käyneestä paistinjauhelihasta Ironinen herrasmieshipsteri valmisti
itselleen tartarpihvin.
Itse
paistinjauheliha ei maistu juuri millekään – eikä sen pidäkään.
Mutta yhdessä punasipulin, kapriksien, ensiluokkaisen kananmunankeltuaisen, vastajauhetun pippurin sekä lihan alla lymyilevä täysjyväruisleivän kera
kokonaisuus nousee Ironisen herrasmieshipsterin suosikkiruokien TOP
kybään.
Sen sijaan Fuller's
Indian Pale oli turhan voimakasaromista tartarpihvin kanssa. Vesi tai
kevyt lager-olut olisi ehkä toiminut paremmin?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti