sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Tartarpihvi


Ironinen herrasmieshipsteri kävi eilen ostamassa Tampereen Stockmannin Herkusta kalleinta ja laadukkainta mahdollista paistinjauhelihaa. Kaupassa käynti oli yhtä tuskaa: lauantaisin tyylitajuttomat köyhät ruuhkauttavat Stockmannin kuin olisi Hullut päivät.

Aamulla myllyn läpi käyneestä paistinjauhelihasta Ironinen herrasmieshipsteri valmisti itselleen tartarpihvin.


Itse paistinjauheliha ei maistu juuri millekään – eikä sen pidäkään. Mutta yhdessä punasipulin, kapriksien, ensiluokkaisen kananmunankeltuaisen, vastajauhetun pippurin sekä lihan alla lymyilevä täysjyväruisleivän kera kokonaisuus nousee Ironisen herrasmieshipsterin suosikkiruokien TOP kybään.

Sen sijaan Fuller's Indian Pale oli turhan voimakasaromista tartarpihvin kanssa. Vesi tai kevyt lager-olut olisi ehkä toiminut paremmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti